Selecteer een pagina

Food, Fun & Drinks

Het Postkantoor

Ons naastgelegen zusterbedrijf, Het Postkantoor, zit een paar deuren verderop, op het hoekje van de Grote Markt in Goes. Dit is een grand café als geen ander met een uniek concept. Kom hier genieten van een unieke ervaring met indoor BBQ-tafels, biertafels, heerlijke Italiaanse keuken, jeu de boules en geweldige street art.

Indoor BBQ

Ben jij thuis ook altijd degene die het vlees omdraait op de barbecue, show dan jouw grill talent aan een van onze indoor BBQ-tafels in Het Postkantoor en kies voor het deluxe, mixed grill, kids of vegetarische barbecue pakket. Alle pakketten zullen geserveerd worden met een frisse salade, brood, frietjes en verschillende sauzen… smullen maar!

Jeu de boules

Het is niet alleen leuk, maar ook enorm gezellig!

Veters gestrikt, rek-en-strekoefeningen gedaan? Tijd om je vrienden te verslaan met een potje jeu de boules! Kies voor een van de arrangementen en geniet van hapjes en drankjes tijdens het boulen. Schuif aansluitend aan bij een barbecuetafel, ga voor pizza of doe een borrel op het terras. Het Postkantoor is niet alleen de ideale plek voor een feestje zoals een vrijgezellenfeest, teamuitje of familiedag in Goes, maar ook voor een gezellige avond met vrienden.

Iets te vieren? Mail ons op sales@amadore.nl voor info of om een baan te reservering!