Selecteer een pagina

Arrangementen

Even een paar dagen of een weekend er tussenuit om te ontspannen is altijd een goed idee. Daarom hebben mijn team en ik verschillende arrangementen waarmee we u extra reden geven om van de gastvrijheid bij Boutique Hotel Jersey te genieten, want bij ons is de mooiste tijd tijdloos. Heeft u zin in enkel dagen rust en relaxation in mijn heerlijke spa of meer in een culinaire ervaring in mijn prachtige Grand Café? Wellicht bent u in onze omgeving nog opzoek naar een leuke activiteit dan heeft Het Postkantoor hele leuke jeu de boule banen waar u fanatiek met ballen kunt gooien of gewoon een weekend samen zijn? Mijn arrangementen bieden voor al deze wensen een passende én aantrekkelijke aanbieding. Bekijk onze suggesties en neem gerust contact op met mijn team om de beschikbaarheid te checken.

Work cation

Even ontsnappen aan je thuiswerk bubbel? In alle rust & comfort kunnen focussen op je to do list? Wij van Boutique Hotel Jersey begrijpen het maar al te goed.

 

A day at the office of Meet, sleep & repeat

Lukt het niet om te werken vanuit huis? Kom werken en/ of slapen in de mooiste Boutique Hotel van Zeeland. Dit originele, monumentale gebouw stampt al uit de 15e eeuw en was ooit een kantoorpand van de Zuidelijke Landbouw Maatschappij (ZLM) en is nu een prachtig Boutique hotel met 30 luxueuze kamers met Wellnes, midden aan de grote markt in Goes. De ene kant van het hotel kijk je uit over het marktplein in Goes – een hotspot met gezellige terrasjes en leuke shop winkels – terwijl er aan de andere kant een uitzicht hebt op de rustige binnentuin met balkon – ideaal voor ontspanning en rust. De hotelkamers van Boutique Hotel Jersey zijn omgebouwd tot echte work suites om met drie collega’s samen ongestoord te kunnen werken! Ideaal voor vergaderingen, brainstormsessies of als je gewoon gezellig samen wilt werken. Mocht je liever alleen en in alle rust aan de slag gaan dan is een werkruimte de ideale plek voor jou. Het werk arrangement is inclusief het gebruik van de hotelfaciliteiten zoals koffie en thee, korting op gerechten uit het restaurant & café, 10 keer gratis printen en snelle WiFi! Mocht je na een dag werken bij Boutique Hotel Jersey nog niet naar huis willen, dan kun je natuurlijk blijven slapen! Voor €100 euro boek je het Meet, Sleep and Repeat arrangement en kun je relaxed beginnen aan een nieuwe werkdag! Of voor €70 euro boek je het A day at the office arrangement van 8:00 tot 19:00 en kun je je doelen behalen!

City en relax

Even ontspannen na een dagje shoppen? In alle rust & comfort genieten van elkaar of met vriendinnen? Wij van Boutique Hotel Jersey begrijpen het maar al te goed.

Een nachtje weg in de regio Goes. Speciaal voor u hebben wij een geheel verzorgd arrangement samengesteld zodat u even helemaal tot rust kunt komen. Geniet van een overnachting in één van onze luxueuze kamers inclusief een overheerlijk ontbijtbuffet en uitgebreid 3-gangen diner (excl.). Het wellnescentrum van het hotel staat volledig tot uw beschikking met een binnenzwembad, sauna en stoombad, om nog even extra tot rust te komen. Met het City & Relax arrangement geniet je van de ultieme rust.

Voor € 180,- euro boek je het city & relax arrangement.

  • Late check-out 13:00 uur (bij vertrek op zondag t/m vrijdag. Check-out op zaterdag om 12:00 uur)
  • 1x Ontbijt
  • 1x Welkomstdrankje
  • Fles bubbels
  • Wellnescentrum